joi, 29 iunie 2017

Despre Converse

Converse a aratat ca poti trece de orice fel de bariere sociale in tenisi. Nu conteaza ce faci, cati ani si cu ce bani ti-ai luat incaltarile. Totul sta in atitudine. Atitudinea Converse. Care poate insemna relaxare, agitatie, tinerete, rebeliune, rock, punk, electro... Tenisii All Star au inceput sa cutreiere strazile capitalei cu ceva timp in urma. S-au lovit imediat de ignoranta de cartier si, astfel, orice purtator mandru de Converse primea de la un animal mai primitiv clasica replica: "ce ma, ti-ai luat tenisi de la Obor, iar porti chinezarii de-astea?". Incercai sa-i explici despre traditia tenisilor Chuck Tailor, despre istoria si importanta acestei marci. Explicatiile erau in van, ajungeai la dileme si mai mari de tipul: ai dat atatia bani pe o pereche de chestii cauciucate?
Converse este o firma de imbracaminte si incaltaminte sport care a fost fondata in anul 1908 de catre Marquis Mills. Initial, principalul obiectiv Converse a fost fabricarea de incaltaminte de cauciuc rezistenta si calduroasa pentru zilele friguroase si cele ploioase. Tinand cont ca inca de la inceputuri deviza lor a fost bazata pe cuvantul calitate, au avut un succes extraordinar cu acele tipuri de incaltaminte, iar statisticile ne spuneau ca in anul 1910 adica la aproximativ 2 ani de la deschiderea companiei, Converse producea aproximativ 4000 de prechi de incaltaminte ZILNIC.

converse-romaniaO schimbare radicala a avut loc in anul 1917 cand Converse s-a decis sa produca baschetii Converse All Star care si acum sunt foarte apreciati si cautati. In Romania Converse este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune firme de incaltaminte sport. Tenisi, tricouri, sepci, genti si multe alte articole care poarta numele marcii Converse sunt in topul preferintelor romanilor.
Pentru că tuturor ne plac tenișii Converse și ținem la autenticitatea produselor pe care le cumpărăm, ne propunem să venim în întâmpinarea voastră cu un scurt ghid de detectare a fake-urilor. Pe lângă înaltele standarde calitative care nu pot fi detectate la prima vedere, ci în timpul purtării, Converse își marchează produsele cu o serie de elemente distinctive, care să ne ajute să detectăm chiar și pe loc o pereche de teniși care încearcă să imite binecunoscutele modele atât de îndrăgite de toată lumea.

De unde să cumperi Converse originali?



Un prim indiciu care să te ferească de pistele greșite este site-ul de pe care alegi să îți comanzi încălțăminte Converse. În afară de site-ul oficial al producătorului (converse.com), poti cumpara si de pe https://www.epantofi.ro/converse.html
 . Aceasta este o restricție impusă prin contract de către Converse tuturor retailerilor oficiali. Astfel, furnizorii de încredere care comercializează Converse originali, nu au voie să dețină site-uri care să includă „converse” în denumire.

Cum să diferențiezi tenișii Converse originali de cei fake?

1. Logo-ul All Star: O pereche de Converse originali vor avea întotdeauna logo-ul All Star brodat atât pe limbaLogo Converse tenișilor, cât și printat pe călcâi. Peticul de pe limba tenișilor va fi cusut doar pe laterale. Multe modele fake sunt prevăzute cu un petic cusut pe toate cele patru laturi. Acordați o deosebită atenție fontului folosit și clarității acestuia. Tenișii originali Converse păstrează identitatea brandului, astfel încât fontul și dimensiunile acestuia vor fi întotdeauna aceleași. Modelele hi-top vor avea peticul ce ilustrează steaua All Star afișat pe lateralele interioare, în zona gleznei. Modelele clasice vor avea întotdeauna textul și steaua în nuanța Navy (albastru închis). Culoarea variază doar la modelele ce fac parte din ediții limitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu