marți, 27 septembrie 2011

Pantofi Sport , Pantofi Barbati , Pantofi Piele

Am pornit acest blog pentru a scrie in el despre pantofi , despre firmele care fabrica pantofi si sa va arat cateva modele de pantofi care merita sa fie cumparate . In acest blog va voi scrie in fiecare zi despre cate o firma si va voi da cate un model nou de pantofi . Fiind un tip sportiv mai mult ma voi axa pe pentofi sport care pot fi purtati la orice eveniment sau alta activitate pe care o faceti voi .
Ok deci sa incepem prima data cu o firma de pantofi nu foarte cunoscuta dar care fabrica niste pantofi de inalta calitate si la un pret foarte bun . Este vorba de Merrell , aceasta firma este fondata de catre Clark Matis, Randy Merrell, and John Schweitzer in 1981 in Waitsfield, Vermont . De atunci se ocupa cu fabricarea de pantofi sport de inalta calitate . In Statele Unite acestia sunt recunoscuti ca fiind o firma care fabrica incaltaminte mai mult pentru munte . De aceea in Romania ei nu sunt asa de cunoscuti pentru ca sunt de pe celalt continent . In prezent aceasta firma este detinuta de catre un gigant in industria textilelor acesta fiind Wolverine World Wide . Acestia au preluat firma de la Karhu din Japonia . Cifra afacerilor firmei Merrell este una de ordinul milioanelor de dolari , acestia sunt in prezenti in peste 23 de tari .
Pe internet la noi am gasit un site care vinde pantofi produsi de la aceasta firma , aceasta fiind Pantofi Sport .
Acestia am vazut ca au o gama larga de pantofi sport care pot fi purtati in activtatile zilnice dar mai ales pot fi purtati atunci cand vreti sa faceti o excursie pe munte . Mai jos va voi arata unul dintre modele de pantofi produsi de Merrell :

Ce ziceti de aceasta pereche mie unul imi plac foarte mult . Cred ca pot fi purtati peste tot . Ok cred ca astazi este de ajuns , maine voi reveni cu o noua postare in care va voi da o noua firma care produce pantofi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu