miercuri, 15 iunie 2016

Pantofi Barbati Originali

Pantoful reprezintă acel element care te însoțește zilnic. Din acest fapt, acesta trebuie să fie ales pe masură. Încălțămintea de calitate superioară poate face diferența când suntem chemați la evenimente formale precum și-n viața de zi cu zi. Calitatea superioară se impune prin stil, materialul folosit, culoare și alte detalii uneori insesizabile.


Un pantof de calitate este caracterizat prin patru feluri:

I) tipul de construcție al acestuia

II) din câte elemente a fost construit

III) lipsa sau prezența imprimeurilor

Gama coloristică este limitată la culorile pământii, dar cu o gamă variată de nuanțe. Cei negri sunt clasici și eleganți și se asortează cu pantaloni negri și uneori la nuanțe de gri închis, iar cei maro sunt casual care se asortează la khaki, maro, bleumarin, gri deschis.
Dacă îți cumperi pantofi de calitate aceștia te vor ține mai mult decât cei din piață pe care trebuie să-i înlocuiești după maxim un an de purtare.

Căptușeala trebuie să fie tot din piele naturală și straturile care sunt în compoziția tălpi sunt cusute una de cealaltă nu lipite. Cusătura trebuie să fie simplă și elegantă fără a ieși prea tare în evidență.




Pantofii se încearcă seara când picioarele sunt umflate pentru a fi sigur că îți sunt potriviți. Dacă te strânge pantoful la început, sunt specialiști care-ți pot lărgi un pic pielea. Pielea de calitate se mai lasă.

Eleganța și durabilitatea pantofului constă în materiale folosite. Cel mai bun material pentru pantofi este pielea de animale deoarece permite labei piciorului să respire, ne protejează de condițiile climatice și este ușor de lucrat cu ea.

Pantofii cu șiret sunt considerați mai eleganți decât cei fără șiret.

Deci ce alegi? Pantofii care te vor ține ani buni (te vei ocupa și de întreținerea lor) sau perechile pe care le vei schimba de la câteva luni până la un an?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu