joi, 29 septembrie 2011

Pantofi barbati , Pantofi Piele

O noua zi friguroasa incepe, iarna se pare ca se repede spre noi si nu mai vrea sa ne ofere timpul necesar unui rasfat pe tocuri.
Pasiunea mea sunt tocurile, cele mai inalte daca se poate, desigur ca nu prea ma descurc pe ale, dar treburile vad ca incep sa mearga din ce in ce mai bine. Merg in oras in fiecare zi in cautarea patofului ideal si de multe ori ajung acasa foarte dezamagita, parca marfurile incep sa se reduca din ce in ce mai mult si placerea cumparaturilor la vitrina unui magazin incepe sa de demodeze. Lumea se modernizeaza si odata cu ea si lumea modei si a shoppingului care mai nou devine “ ONLINE “
Majoritatea magazinelor online contin pantofi de toate formele, culorile, marimile etc, se pot gasi pantofi de orice ocazie sau situatie in care te afli
Pentru zilele de sarbatoare eu recomand pantofi piele cu un toculet destul de mare, cu sau fara acoperire in fata, in functie de vreme si de locul in care vrei sa te duci, simpli sau florali. , sa fie alesi astfel incat sa te simti comoda in ei si sa-ti permita o mobilitate cat mai mare.
Platformele sunt cei mai sofisticati pantofi care neceesita o abordare mai sexi si o toaleta pe masura. Se pot asorta la toaleta sau pot fi unici in cazul in care doriti sa iasa in evidenta. Se recomanda purtarea lor intr-un loc sofisticat care nu necesita o mobilitate destul de mare astfel incat si glezna dumneavoastra sa raman intacta.
Sandalele cu platforma merita o atentie mai desavarsita oferind piciorului o atractie mai sexi si mai fina si dand impresia unui picior mai amplu si rafinat.
Sandalele ortopedice sunt cele mai indicate pentru incepatoare si sunt cele mai frecvent purtate pe timpul veri. Ofera o comoditate de milioane si sunt la un pret accesibil pentru toata lumea.Sunt facute din materiale textile , destul de rezistente si foarte rafinate.
Pantofi barbati
variaza in functie de calitate , firma, culoare , material si ale caracteristi specifice, putem gasi , in mai multe magazine online printre care SportManiac este un magazin bun . Intrati si uitati-va sa vedeti daca va palce magazinul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu